ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ TOKALIS BOUTIQUE HOTEL AND SPA ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ TOKALIS BOUTIQUE HOTEL AND SPA

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 15, 22 & 29/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
22 & 29/8 Tokalis Boutique hotel & spa 188€ 168€ 250€
15/8 Park 218€ 195€ 290€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ΤΟΚΑLIS BΟUTIQUE HOTEL & SPA στην παραλία της NEAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ή για την αναχώρηση στις 15/8 στο ξενοδοχείο Park Βόλο.
  • *3 πρωινά και 3 δείπνα σε μπουφέ.
  • *Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., περιοχή Aγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση, κολύμπι στην όμορφη παραλία ή την πισίνα του ξενοδοχείου, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ή της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας και δε θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα τελευταίο μπάνιο, πριν πάρουμε το πρωινό μας και αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

From / per person

Booking
Total:
188,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
09:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr