ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
178€ 158€ 238€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
  • *3 πρωινά.
  • *3 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ ενδιάμεσες στάσεις και συνεχίζουμε για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βερμίου, για να προσκυνήσουμε αυτή την ιδιαίτερη εορταστική ημέρα. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Η ημέρα μας ξεκινά συναρπαστικά με λουτροθεραπεία για όσους επιθυμούν. Αμέσως μετά παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού η λουτροθεραπεία, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό, χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και ακολουθεί επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, που βρίσκεται σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον σε υψόμετρο 800 μέτρων στο όρος ΠΑΪΚΟ, τρία μόνο χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, που το όνομα του το οφείλει στην Ιερά Μονή, παραμονή, προσκύνημα. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τη μεγαλύτερη πόλη του νομού Πέλλας, τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, πολύ κοντά στα ερείπια της Αρχαίας Πέλλας, γενέτειρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσας της Αρχαίας Μακεδονίας. Επιστροφή στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και του ομώνυμου Μουσείου της Βεργίνας. Λίγο αργότερα στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

 

From / per person

Booking
Total:
178,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:15:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr