ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ)

Αθήνα Αθήνα
Duration: 5 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - (ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
275€ 255€ 365€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
  • *4 πρωινά σε μπουφέ.
  • *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.
  • *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (7.25 π.μ.) για ΠΑΡΟ, άφιξη (11.25 π.μ.) στην Παροικιά, περίπατοι γνωριμίας προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες, τον πανέμορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το μουσείο "Σκορπιός", έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι θα μάθουμε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερμής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ρομαντικές βόλτες στην Παροικιά το απόγευμα, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση, κολύμπι, περιπάτους η εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στο ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, στο νησί που η φυσική ομορφιά έχει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο και η γοητεία του παραδοσιακού, αναλλοίωτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10.45 π.μ. για Πειραιά, άφιξη 14.45 μ.μ. και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

From / per person

Booking
Total:
275,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr