ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΑΪΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/9. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

(ΑΪΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
285€ 255€ 345€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ΠΕΙΡAIAΣ - MYTIΛHNH & αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ καμπίνες.
  • *3 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 3*.
  • *3 πρωινά.
  • *Μεταφορές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Συγκέντρωση το απόγευμα μεταφορά στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ - ΜΟΛΥΒΟΣ - ΠΕΤΡΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ: 'Αφιξη το πρωί και ξεκινάμε την περιήγηση - γνωριμία με το νησί, με πρώτο σταθμό τη ΘΕΡΜΗ όπου βρίσκεται το γνωστό Μοναστήρι των ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ. Αμέσως μετά επίσκεψη στην εκκλησία του ΤΑΞΙΑΡΧΗ με τη θαυματουργή εικόνα και συνεχίζουμε για ΜΟΛΥΒΟ, την πλέον τουριστική περιοχή του νησιού. Κλείνουμε την ημέρα μας με το παραλιακό χωριό ΠΕΤΡΑ, με το χαρακτηριστικό βράχο της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας, στο κέντρο του οικισμού. Τακτοποίηση νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ - ΣΙΓΡΙ - ΕΡΕΣΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ: Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί. Η διαδρομή μας από τον κόλπο του Γέρας μας οδηγεί στη ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ (ΑΓ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ) και το ΣΙΓΡΙ με το γνωστό απολιθωμένο δάσος. Η ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και η ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΣΟΥ είναι δύο ακόμη περιοχές που θα γνωρίσουμε, πριν επιστρέψουμε στην πόλη της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, για περιπάτους γνωριμίας, δείπνο προαιρετικά και διανυκτέρευση. 4η μέρα: ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΙΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη στη πόλη της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ή εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για ημερήσια εκδρομή στο ΑΙΒΑΛΙ και την ΠΕΡΓΑΜΟ. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΠΛΩΜΑΡΙ - ΑΓΙΑΣΟΣ: Πρωινό και η τελευταία περιήγηση στη νησί περιλαμβάνει, το φημισμένο ΠΛΩΜΑΡΙ και την ΑΓΙΑΣΟ με το ΝΑΟ της ΚΟΙΜΗΣΗΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ, με την εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

 

6Η ΗΜΕΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στα σημεία εκκίνησης.

From / per person

Booking
Total:
285,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
17:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr