ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΕΤΣΟΒΟ - ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - (ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ) - ΒΟΒΟΥΣΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ

ΜΕΤΣΟΒΟ - ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - (ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ) - ΒΟΒΟΥΣΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  • *3 πρωινά στο ξενοδοχείο.
  • *3 δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 8.00 π.μ., στάση στην περιοχή του Αιγίου και συνεχίζουμε μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Περιβόλι που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου, σε ένα ορεινό τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα (Πυρήνας εθνικού δρυμού και αρκουδόρεμα). Αργά το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από τη Βάλια Κάλντα, επόμενος σταθμός μας η Βοβούσα, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και είναι η βοή των νερών, αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αρχίζει η όμορφη 'περιπλάνηση' στο γύρω ορεινό όγκο. Η Σμίξη είναι το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Η Σαμαρίνα είναι ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1.550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε το γεφύρι του Ζιάκα και το ψηλότερο γεφύρι της Δυτικής Μακεδονίας το γεφύρι "Αζίζ Αγά" κοντά στο Τρίκωμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5,02 μ. από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
08:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr