ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 4 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • *3 πρωινά σε μπουφέ.
  • *3 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμος του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή, πλέον, διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε και γεύμα ποραιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ, με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr