ΑΠΟΔΡΑΣΗ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 3 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΑΠΟΔΡΑΣΗ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ στάσεις και συνεχίζουμε για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και καταλήγουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει με το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μία σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για να συνεχίσουμε τη λουτροθεραπεία μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα γραφικά ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο την κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του, καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και τη βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:15:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr