ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 3 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΛΙ & ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΛΙ & ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 3 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο BACOLI στην ΠΑΡΓΑ.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην ΠΡΕΒΕΖΑ, στάση, επίσκεψη. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του ΣΟΥΛΙΟΥ. Η διαδρομή μας από το χωριό ΓΛΥΚΗ για να αρχίσουμε την ανάβαση για το ΣΟΥΛΙ, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ, θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο, περιπάτους στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά, όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, αλλά και το γραφικό ΝΥΔΡΙ από όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε μία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω στο ΜΑΔΟΥΡΙ και το ΣΚΟΡΠΙΟ. Ακολούθως, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. 

From / per person

Booking
Total:
0,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
08:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr