ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
To: Χαλκίδα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ - ΠΑΛΑΤΙ ΠΕΛΕΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ - ΜΠΡΑΣΟΒ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ

ΣΟΦΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ - ΠΑΛΑΤΙ ΠΕΛΕΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ - ΜΠΡΑΣΟΒ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: κάθε Σάββατο (από 13/7).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
325€ 450€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • *Ημιδιατροφή (5 πρωϊνά & 5 δείπνα).
  • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ: Σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Καρπαθίων και την πόλη ΣΙΝΑΪΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο, και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Πρωινό, επίσκεψη στο παλάτι ΠΕΛΕΣ, τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το Ορθόδοξο Μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο φρούριο ΜΠΡΑΝ (ΠΥΡΓΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΑ) και θα ολοκληρώσουμε με τη μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με τη Μαύρη εκκλησία. Το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Πρωινό και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι της 'Ανοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και η περιήγηση μας συνεχίζεται για να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην Παλιά πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΣΟΦΙΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Σόφια. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, το VELIKO TARNOVO, μια πόλη χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, με το εντυπωσιακό δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Στάση και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, άφιξη το βράδυ.

 

Υ.Γ. Τη χειμερινή περίοδο η διανυκτέρευση της 2ΗΣ ημέρας μπορεί να μεταφερθεί στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

From / per person

Booking
Total:
325,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr