ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 8 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ/ΜΟΝΤΕ ΝΕΓΚΡΟ - ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΝΤΑΡ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΠΛΙΤ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΜΠΟΥΝΤΒΑ - ΤΙΡΑΝΑ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ/ΜΟΝΤΕ ΝΕΓΚΡΟ - ΑΛΒΑΝΙΑ

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΝΤΑΡ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΠΛΙΤ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΜΠΟΥΝΤΒΑ - ΤΙΡΑΝΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 18 & 25/8, 14, 21 & 28/9, 5 & 9/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
495€ 445€ 670€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
  • *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup., 4*. 
  • *Ημιδιατροφή στα  ξενοδοχεία (6 πρωινά, 6 δείπνα).
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος.
  • *Αρχηγός-συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι ξενοδοχείων, check point 20 €/άτομο.
  • *Τα εισιτήρια  του  Βαπορέτου (15€/άτομο) για την επίσκεψη στη Βενετία.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ (ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ):

 

 

 

  • *4κλινη εξωτερική: 20€.
  • *3κλινη εξωτερική: 35€.
  • *3κλινη εσωτερική: 25€.
  • *2κλινη εξωτερική: 55€.
  • *2κλινη εσωτερική: 35€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για Μέστρε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε την πόλη των Δόγηδων, για να δούμε την πλατεία και την εκκλησία του Αγίου Μάρκου, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών, τον Πύργο του Ρολογιού κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (ΣΛΟΒΕΝΙΑ) - ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΚΡΟΑΤΙΑ): Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, την πανέμορφη Λιουμπλιάνα, που είναι χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα όμορφα κτίρια με τις χρωματιστές ξύλινες προσόψεις, μέχρι την τριπλή γέφυρα Tromostovje, για να αντικρίσουμε το φρούριο του Αγίου Γεωργίου και να καταλήξουμε στην πλατεία Πρέσερεν. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, όπου κατά την πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου με το θυρεό της χώρας, το Δημαρχείο με την πέτρινη ασπίδα, τη λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΝΤΑΡ - ΣΙΜΠΕΝΙΚ: Σήμερα αναχωρούμε για την περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε. Εδώ θα έχουμε χρόνο για να επισκεφθούμε ένα σημαντικό τμήμα του τεράστιου Εθνικού πάρκου, το οποίο διαρρέει ο ποταμός Σλούσνιτσα και στον οποίο οφείλεται ο σχηματισμός μικρών λιμνών, καταρρακτών και φραγμάτων - ένα θέαμα μοναδικό που θα απολαύσουμε για δύο περίπου ώρες. Εικόνες μαγικές, που θα "πάρουμε μαζί μας" στο δρόμο προς το πανέμορφο Ζαντάρ, το οποίο θα επισκεφθούμε λίγο αργότερα. Η περιπλάνηση μας στις όμορφες ακτές της Αδριατικής ολοκληρώνεται σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Σίμπενικ (ή του Σπλιτ). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΣΙΜΠΕΝΙΚ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΣΠΛΙΤ - ΝΕΟΥΜ (ΒΟΣΝΙΑ): Πρωινή επίσκεψη στο Τρογκίρ, τόπος παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Την αποκαλούν "μινιατούρα της Βενετίας" και διαθέτει πλούσια ιστορία, αφού ιδρύθηκε στις αρχές του 3ου π.Χ. αιώνα από Έλληνες αποίκους, που την ονόμασαν Τραγούριον. Η σημερινή πόλη αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό γοτθικών και αναγεννησιακών ρυθμών. Η διαδρομή κατά μήκος των δαντελωτών ακτών μας οδηγεί σε μία ακόμη σημαντική πόλη και μεγάλο λιμάνι, το Σπλιτ. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την πόλη, την οποία επέλεξε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός για να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα ρωμαϊκού κάστρου. Μία πόλη που συγκεντρώνει στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών. Νωρίς το βράδυ θα φθάσουμε στην περιοχή Νέουμ της Βοσνίας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΕΟΥΜ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΝΕΟΥΜ: Πρωινή αναχώρηση για την Κροατία, όπου θα γνωρίσουμε τη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου. Χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό το σύμπλεγμα ρωμαϊκών, μεσαιωνικών και αναγεννησιακών στοιχείων ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό του τμήμα (προστατευόμενο από την UNESCO) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα - πολεμίστρες, μικροσκοπικές "κρεμαστές" αυλές, εκκλησιές, παλάτια και στη μέση η Placa - Stradun, ένας υπέροχος πλακόστρωτος πεζόδρομος, που οδηγεί από την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio (ένα από τα διασημότερα ορόσημα της πόλης), την Εκκλησία του Σωτήρος και το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στην πλατεία Luza με την Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης Sveti Vlaho ('Αγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες στην πόλη και προαιρετικά μίνι κρουαζιέρα στο πευκόφυτο νησί Λόκρουμ, που φιλοξενεί και το Βοτανικό κήπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΕΟΥΜ - ΚΟΤΟΡ - ΜΠΟΥΤΒΑ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ/ΜΟΝΤΕ ΝΕΓΚΡΟ) - ΤΙΡΑΝΑ (ΑΛΒΑΝΙΑ): Η διαδρομή μας μαγευτική και σήμερα, με δύο σημαντικούς σταθμούς, το γραφικό κολπίσκο του Κότορ με την ομώνυμη κωμόπολη, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, με καθεδρικούς ναούς που χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα, ενώ κατά μήκος των ακτών του σχηματίζονται μοναδικά φιόρδ, αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Μπούντβα, την αρχαία Βουθόη, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Συνεχίζουμε για την περιοχή των Τιράνων. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΤΙΡΑΝΑ - ΑΘΗΝΑ: Κατά τη σύντομη περιήγηση μας στην Αλβανική πρωτεύουσα θα δούμε την πλατεία Σκερντέμπεη, την παλιά Όπερα, το Κοινοβούλιο, τον Πύργο του ρολογιού και την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης. Αναχώρηση για την Αθήνα μέσω του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς. 'Αφιξη το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Ενδέχεται σε κάποιες αναχωρήσεις το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί αντίστροφα και η διανυκτέρευση να γίνει στο Τρεμπίνιε αντί στο Νέουμ.
  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
495,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr