ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 7 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24/8, 2, 14 & 28/9, 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 7 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο σε Μονόκλινο
495€ 445€ 640€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • *Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.CAB4.
  • *Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχεία 4*.
  • *4 πρωινά.
  • *4 δείπνα.
  • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • * Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • * Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • * Φόροι ξενοδοχείων και Check point, 25 € ανά άτομο, καταβάλλονται με την εξόφληση της εκδρομής.
  • * Εισιτήρια Βαπορέτου για την επίσκεψη στη Βενετία (15 € ανά άτομο).

 

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι πιο κάτω επιβαρύνσεις:

Τιμή ανά άτομο με επιστροφή / Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα

  • *ΑΒ2 (2κλινη εσωτερική): 65€.
  •  *Α2 (2κλινη εξωτερική): 85€.
  • *ΑΒ3 (3κλινη εσωτερική): 45€. 
  • *Α3 (3κλινη εξωτερική): 65€.
  •  *Α4 (4κλινη εξωτερική): 35€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: 'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ το μεσημέρι και άμεση αναχώρηση για το ΜΕΣΤΡΕ της ΒΕΝΕΤIΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και επίσκεψη στη μαγευτική ΒΕΝΕΤΙΑ. Με ιδιωτικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά), θα φθάσουμε στην πλατεία του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, για να θαυμάσουμε την ομώνυμη εκκλησία, τη ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ του ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ, το ΠΑΛΑΤΙ των ΔΟΓΗΔΩΝ, κ.α. επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Πρωινό και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία με τη "Βασίλισσα της Αδριατικής" με μια ακόμη σύντομη επίσκεψη για όσους επιθυμούν, για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, άφιξη νωρίς το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ: Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη της Αναγέννησης, για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για ΡΩΜΗ, με μία ευχάριστη παράκαμψη στην όμορφη ΣΙΕΝΑ, με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. 'Αφιξη στη ΡΩΜΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ: Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησης μας στην "Αιώνια Πόλη" θα δούμε την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, το Κολοσσαίο, τις αυτοκρατορικές αγορές, το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, την Πιάτσα Βενέτσια, το λόφο του Καπιτωλίου και το Πάνθεον. Στον ελεύθερο σας χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε τα Μουσεία του Βατικανού ή να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο Via del Corso, που ξεκινά από την Πιάτσα Βενέτσια και καταλήγει στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, με εύκολη πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι, την Πιάτσα Κολόνα και την Πλατεία της Ισπανίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ ,επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι του ΜΠΑΡΙ. Τακτοποίηση στο πλοίου και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

 

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ  'Αφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το απόγευμα..

From / per person

Booking
Total:
495,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr