ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 8 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ/ST. MORITZ - ΤΟΡΙΝΟ

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ/ST. MORITZ - ΤΟΡΙΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 9 & 19/8, 2, 21 & 28/9, 12 & 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
560€ 500€ 735€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
  • *5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Holiday Inn Milan Assago ή παρόμοιο).
  • *Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο, εκτός της 2ης μέρας (5 πρωινά, 4 δείπνα).
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Εισιτήριο του Αλπικού τρένου.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
  • *Φόροι ξενοδοχείων και check points: € 25/άτομο.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ):

  • *4κλινη εξωτερική: 35€.
  • *3κλινη εξωτερική: 65€.
  • *3κλινη εσωτερική: 45€.
  • *2κλινη εξωτερική: 85€.
  • *2κλινη εσωτερική: 65€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ: Ημέρα αφιερωμένη στη λίμνη Ματζιόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Θα φθάσουμε στην κοσμοπολίτικη Στρέζα, το φημισμένο, κομψό θέρετρο στις όχθες της λίμνης, για να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τοπία μοναδικά, να χαλαρώσουμε στα υπέροχα καφέ ή να κάνουμε (προαιρετικά, έξοδα ατομικά) μια κρουαζιέρα στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το εντυπωσιακό παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε (Βορομαίων) του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα, καθώς και το Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ: Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), ίσως το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο της πόλης, έδρα του Αρχιεπισκόπου και τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη, τη Σκάλα του Μιλάνου, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄ (Galleria Vittorio Emanuele II), που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε την πόλη και την ομώνυμη λίμνη του Κόμο. Θα περπατήσουμε στην Piazza Cavour και στην κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και τα εστιατόρια, καθώς και στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο Καθεδρικός ναός, που η κατασκευή του διήρκεσε τέσσερις περίπου αιώνες και είναι γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει. Επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ST. MORITZ: Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή στη μαγεία των Ελβετικών τοπίων ξεκινά. Θα φθάσουμε στο Τιράνο, από όπου θα συνεχίσουμε με τρενάκι (έξοδα ατομικά) για το παγκοσμίου φήμης θέρετρο χειμερινών διακοπών St. Moritz, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1580 μέτρων, η λίμνη του οποίου, παγωμένη καθώς είναι το χειμώνα, αποτελεί ιδανικό στάδιο για χόκεϋ. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. 'Αρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από το 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα για σκι τον χειμώνα και για πεζοπορία το καλοκαίρι. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ: Το Τορίνο είναι μια πολύ σπουδαία πόλη της Βόρειας Ιταλίας με πολλά αξιοθέατα, που πολλές φορές την προσπερνάμε, σήμερα όμως θα τη γνωρίσουμε και σίγουρα θα μας γοητεύσει. Η θέση της σε μια πεδιάδα στους πρόποδες των 'Αλπεων με ένα μεγάλο μέρος της να βρέχεται από τον ποταμό Πάδο και οι πολλές μεγάλες πέτρινες γέφυρες, είναι τα στοιχεία που προσδίδουν στην πόλη ένα ξεχωριστό χρώμα και γραφικότητα. Στον Καθεδρικό ναό θα δούμε τη φημισμένη Ιερά Σινδόνη, ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα από τα πιο αμφισβητούμενα κειμήλια της Καθολικής πίστης. Στον ελεύθερο χρόνο έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Αιγυπτιακό μουσείο του Τορίνο, το τρίτο μεγαλύτερο και σημαντικότερο μουσείο του κόσμου για την αρχαία Αίγυπτο, μετά από εκείνα της Βρετανίας και του Καΐρου. Φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αρχαίων αιγυπτιακών αρχαιοτήτων με περισσότερα από 30.000 αντικείμενα (σαρκοφάγους, παπύρους τοιχογραφίες κ.λ.π.). Επίσης πολύ σημαντικό είναι και το Μουσείο Κινηματογράφου Fellini, Rosselini Visconti, Antonioni, με σπάνια συλλεκτικά εκθέματα. Επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ: Νωρίς το πρωί, γεμάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω Μπολόνιας για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

8Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

From / per person

Booking
Total:
560,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
11:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr