ΤΟΣΚΑΝΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 7 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΤΟΣΚΑΝΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΙΕΝΑ - ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ - ΠΙΖΑ - ΛΟΥΚΑ - (CINQUE TERRE)

ΤΟΣΚΑΝΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ΣΙΕΝΑ - ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ - ΠΙΖΑ - ΛΟΥΚΑ - (CINQUE TERRE)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11, 18 & 25/8, 1/9.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 7 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
11/8 565€ 465€ 685€
18 & 25/8 625€ 525€  745€ 
1/9 655€  555€  775€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με SUPERFAST ή MINOAN. 
  • *4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND MEDITERRANEO 4*.
  • *Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα. 
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος. 
  • *Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας. 
  • *Τοπικός ξεναγός στη Φλωρεντία. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι πόλεως, check points-parking: € 30/άτομο.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Εισιτήρια πλοιαρίων και τρένου στο Τσίνκουε Τέρρε.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ):

 

  • *4κλινη εξωτερική: 35€.
  • *3κλινη εξωτερική: 65€.
  • *3κλινη εσωτερική: 45€.
  • *2κλινη εξωτερική: 85€.
  • *2κλινη εσωτερική: 65€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την υπέροχη Φλωρεντία. 'Αφιξη και ξενάγηση στην πόλη της Αναγέννησης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε και θα θαυμάσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της, όπως το επιβλητικό Ντουόμο με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο και την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND MEDITERRANEO 4* σε ιδανική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από το χρόνο εκκλησίες, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στέρεους πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό του δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική πόλη των κάστρων/πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο, το "Μανχάταν της Τοσκάνης". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: Προαιρετική εκδρομή στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι) Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης ή για να λάβετε μέρος στην προαιρετική μας εκδρομή στα Τσίνκουε Τέρρε. Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής (έξοδα ατομικά): Αναχώρηση για την ακτογραμμή των Τσίνκουε Τέρρε (Cinque Terre), των πέντε γραφικών μικρών χωριών με τα πολύχρωμα σπίτια τους κτισμένα στα απόκρημνα βράχια της Λιγυρίας, στην Ιταλική Ριβιέρα. Φθάνουμε στην Λα Σπέτσια, απ΄ όπου με τοπικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) και ακολουθώντας τη δαντελωτή ακτογραμμή, θα προσεγγίζουμε το πρώτο χωριό, το Riomaggiore, με τα μικρά δαιδαλώδη δρομάκια. Στη συνέχεια, μετά από μια μικρή πεζοπορία στο ειδυλλιακό "Μονοπάτι της Αγάπης", φθάνουμε στο ρομαντικό Manarola. Με το πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, θα περάσουμε κάτω από το χωριό Corniglia (που βρίσκεται ψηλά πάνω από τη θάλασσα) και θα καταλήξουμε στο γοητευτικό χωριό Vernazza με τους πύργους και τα μεσαιωνικά παλάτια. Μετά την γνωριμία μας με την περιοχή, θα συνεχίσουμε με το πλοίο για το κοντινό Monterosso, το πιο ζωντανό από τα χωριά της περιοχής, το πιο δημοφιλές και με την πιο μεγάλη παραλία. Επιστροφή με το τοπικό τρένο στην Λα Σπέτσια (έξοδα ατομικά) και επιστροφή το βράδυ στη Φλωρεντία. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΠΙΖΑ - ΛΟΥΚΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για την Πίζα. 'Αφιξη, περιήγηση της πόλης και συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Λούκα, μια πανέμορφη πόλη με χαρακτηριστική ρυμοτομία, που περιβάλλεται από ισχυρά αμυντικά τείχη. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στα γραφικά της σοκάκια με τα παλαιά αρχοντικά και την οβάλ πλατεία. Επιστροφή στη Φλωρεντία. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΑΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ: Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση, όπου φθάνουμε μετά από περίπου τρεις ώρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
565,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
11:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr