ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 9 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΡΗΝΑΝΙΑ ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΤΙΤΙΖΕ - ΜΑΝΧΑΪΜ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΟΑΡ - ΚΟΜΠΛΕΝΖ - ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΛΜΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 13 & 19/8, 21/9, 12 & 26/10.

ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΡΗΝΑΝΙΑ

ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΤΙΤΙΖΕ - ΜΑΝΧΑΪΜ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΟΑΡ - ΚΟΜΠΛΕΝΖ - ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΛΜΑΡ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 13 & 19/8, 21/9, 12 & 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 9 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
635€ 570€ 850€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C. (ΑΒ4). 
  • *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
  • *Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός της 2ης μέρας (6 πρωινά, 5 δείπνα).
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Αρχηγός-συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι ξενοδοχείων και check point € 25/άτομο.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ):

 

  • *4κλινη εξωτερική: 35€.
  • *3κλινη εξωτερική: 65€.
  • *3κλινη εσωτερική: 45€.
  • *2κλινη εξωτερική: 85€.
  • *2κλινη εσωτερική: 65€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΤΙΡΟΛΟ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Τιρόλο. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε και Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας τις 'Αλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε στην ευρύτερη περιοχή του Ίννσμπρουκ, της πρωτεύουσας του Τιρόλο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΤΙΤΙΖΕ - ΜΑΝΧΑΪΜ:Σύντομη γνωριμία με την πόλη του ποταμού Ινν και αναχώρηση για τις μαγευτικές περιοχές του Τιρόλο και του Φόραρλμπεργκ. Μέσω του τούνελ Ζανκτ 'Αντον (Sankt Anton) θα συνεχίσουμε για τη Λίμνη της Κωνστάντζας. 'Αφιξη στο παραλίμνιο Λιντάου, όπου θα γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και το Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τη λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το Τίτιζε, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές αναμνηστικών. Μέσω Φράιμπουργκ και Καρλσρούης θα καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο Μανχάιμ, που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΝΧΑΪΜ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ/ΒΑΥΑΡΙΑ/ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ - ΜΑΝΧΑΪΜ: Μια ακόμη συναρπαστική μέρα μας περιμένει σήμερα με την εκδρομή μας στο μεσαιωνικό Ρόττενμπουργκ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας, στην περιοχή της Φραγκονίας. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το ιστορικό Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου, καθώς και το Μουσείο των Χριστουγέννων. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Μανχάιμ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΝΧΑΪΜ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΟΑΡ/ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΗΝΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ - ΜΑΝΧΑΪΜ: Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή του Ρήνου, μια από τις όμορφες περιοχές της Γερμανίας, με τα επιβλητικά κάστρα, τους αμπελώνες και τα γραφικά χωριουδάκια δίπλα στον ποταμό. Φθάνουμε στο Σαιντ Γκόαρ με το θρυλικό βράχο της Λορελάι. Προαιρετική κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο και άφιξη στην Κόμπλεντζ, που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Ρήνου και Μοζέλα, όπου θα δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ - σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας. Επιστροφή στο Μάνχαιμ και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΝΧΑΪΜ - ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΜΑΝΧΑΪΜ: Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την παραμυθένια Χαϊδελβέργη, μια από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' παγκοσμίου πολέμου. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ, με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών, η πόλη θα μας εκπλήξει με την ομορφιά της. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε το ιστορικό της κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, καθώς και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο Μανχάιμ και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης. Θα δούμε το Βάσσερ Τουρμ - σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΝΧΑΪΜ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΛΜΑΡ - ΜΙΛΑΝΟ: Πρωινή αναχώρηση για την κωμόπολη Μπάντεν Μπάντεν, στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλανος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όος. Είναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας - οι ιαματικές πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για περισσότερα από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή της Αλσατίας και το Στρασβούργο. Μικρή στάση για βόλτα στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ και συνεχίζουμε για το Κολμάρ, μια πολύ όμορφη πόλη με χρωματιστά κτίρια, που βρίσκεται στον περίφημο "Δρόμο του κρασιού". Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ: Νωρίς το πρωί κατευθυνόμαστε μέσω Μπολόνιας για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Η διανυκτέρευση της 2ης μέρας ενδέχεται να γίνει στην περιοχή της Βερόνας.
  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
635,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr