ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - (ΒΙΕΝΝΗ) - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
To: Χαλκίδα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - (ΒΙΕΝΝΗ) - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17 & 24/8, 14, 21 & 28/9, 12 & 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - (ΒΙΕΝΝΗ) - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17 & 24/8, 14, 21 & 28/9, 12 & 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
335€ 460€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • *Διαμονή, 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3* - 4* στη ΣΕΡΒΙΑ).
  • *Ημιδιατροφή (5 πρωινά, 1 γεύμα και 4 δείπνα ).
  • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • *Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ: Aναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Hμίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα το "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ" η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ, 'απολαμβάνοντας' έτσι τη νυχτερινή όψη της πόλης, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Πρωινό και ξενάγηση μας ξεκινά από τη ΒΟΥΔΑ και το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και συνεχίζεται με τους ΠΥΡΓΟΥΣ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τελειώνουμε με τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - (ΒΙΕΝΝΗ): Μετά το πρωινό μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα σας στην πόλη, για περιπάτους, επισκέψεις, η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς φθάνουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην πανοραμική μας περιήγηση να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα και ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΝΙΣ: Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, για την πρωτεύουσα της Σερβίας το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου θα έχουμε σύντομη στάση - επίσκεψη, με ενδιάμεσες στάσεις, τελικός προορισμός η περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή το ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.

From / per person

Booking
Total:
335,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr