ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 7 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
To: Χαλκίδα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΒΙΣΣΕΝΓΚΡΑΝΤ - ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ - ΣΤΟΥΡΟΒΟ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ

ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΒΙΣΣΕΝΓΚΡΑΝΤ - ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ - ΣΤΟΥΡΟΒΟ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17 & 24/8, 14, 21 & 28/9, 12 & 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 7 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
465€ 640€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (ΣΕΡΒΙΑ 3* - 4*).
  • *Ημιδιατροφή (6 πρωινά / 1 γεύμα & 5 δείπνα).
  • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ: Aναχώρηση στις 06.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ" την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Μετά το πρωινό περιήγηση - ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, για να δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο για να διασχίσουμε στη συνέχεια μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων και να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI ή προαιρετικά μια ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό καραβάκι στο Δούναβη. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, για να ακολουθήσει το ΒΙΣΣΕΓΚΡΑΝΤ, με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, που σώζονται μόνο λίγα ερείπια, ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού, επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλαιά σχέδια. Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία, για να περάσουμε στην πόλη ΣΤΟΥΡΟΒΟ της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ. Η διαδρομή μας στη Σλοβακία συνεχίζεται για να καταλήξουμε στην ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας και μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη στα σύνορα της Σλοβακίας με την Αυστρία και την Ουγγαρία και σχετικά κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης και η μοναδική πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους που βρίσκεται σχεδόν πάνω στα σύνορα με άλλο κράτος (Αυστρία). Περιήγηση της πόλης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ: Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς, σε μόλις μια ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ για δείπνο, και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΝΙΣ: Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με ενδιάμεσες στάσεις, για την περιοχή της ΝΙΣ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις του ΝΙΣ να γίνουν και στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή το ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ. 

From / per person

Booking
Total:
465,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr