ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

Αθήνα Αθήνα
Duration: 8 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΑΟΣΤΑ - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΤΖΙΚΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΚΟΜΟ - ΜΙΛΑΝΟ

ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

ΑΟΣΤΑ - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΤΖΙΚΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΚΟΜΟ - ΜΙΛΑΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 6, 10 & 19/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 8 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
695€ 970€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελήές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup & 4*.
  • *Ημιδιατροφή (6 πρωινά, & 6 δείπνα).
  • *Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C. (AB4).
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • * Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • * Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • * Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • *Φόροι ξενοδοχείων και Check point (25 € ανά άτομο).
  • *Τα εισιτήρια για το Αλπικό τρένο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΑΟΣΤΑ: 'Αφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για την περιοχή της ΑΟΣΤΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΑΟΣΤΑ - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πόλη της ΛΩΖΑΝΗΣ. Η διαδρομή μας υπέροχη από το τούνελ του ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ μας οδηγεί στο ΜΟΝΤΡΕ, την πόλη των συνεδρίων και των διεθνών συναντήσεων. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στη ΛΩΖΑΝΗ, όπου θα δούμε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, την έδρα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ και το γραφικό λιμάνι ΟΥΣΥ. Το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Γαλλικής ΓΕΝΕΥΗΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΓΕΝΕΥΗ - ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - BETZIKON: Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία στην πόλη της ΓΕΝΕΥΗΣ, με το μέγαρο των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, το ΜΟΥΣΕΙΟ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, το νησάκι του ΖΑΚ ΡΟΥΣΩ, το μνημείο των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ, το ΡΟΛΟΙ με τα λουλούδια, τον πίδακα σύμβολο της πόλης. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, τη ΒΕΡΝΗ. Χτισμένη πάνω στην αναδίπλωση του ποταμού 'Ααρ. Κατά την παραμονή μας στην πόλη θα δούμε το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΡΟΛΟΪ με τις φιγούρες, το λάκκο με τις ΑΡΚΟΥΔΕΣ, κ.α. Επόμενος σταθμός το μεγαλύτερο κέντρο πώλησης αναμνηστικών στην Ελβετία, το πανέμορφο ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ. Θα περπατήσουμε στην λεωφόρο ΧΕΕΒΕΚ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές και θα θαυμάσουμε μοναδικές ομορφιές της πόλης. Το βράδυ καταλήγουμε στη WETZIKON, για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Μετά το πρωινό περιήγηση - γνωριμία στην οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Ζυρίχη. Η πόλη είναι χτισμένη στη βόρεια άκρη της ομώνυμης λίμνης εκεί όπου πηγάζουν οι ποταμοί ΛΙΜΑΤ και ΖΙΛ. Εδώ θα γνωρίσουμε το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την εκκλησία MUNSTER με τα βιτρώ του Σαγκάλ και θα κάνουμε τα ψώνια μας στην εμπορική καρδιά της πόλης, τους δρόμους ΜΠΑΝΧΟΦΣΤΡΑΣΣΕ και ΛΙΜΑΤΚΕ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ, με τη χαρακτηριστική σκεπαστή γέφυρα και τις γεμάτες τοιχογραφίες προσόψεις των σπιτιών της παλαιάς πόλης, το ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΡΙΤΤΕΡ και το ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ST.MORITZ/ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ: Πρωινό και αναχώρηση για Chur και στη συνέχεια με τρένο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο St. Moritz το οποίο είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από μια λίμνη η οποία, παγωμένη καθώς είναι το χειμώνα, αποτελεί ιδανικό στάδιο για Χόκεϋ. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. 'Αρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από το 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα μέρος ιδεώδες για σκι αλλά και το καλοκαίρι για πεζοπορία. Παραμονή γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στo ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΤΖΙΚΟΝ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΚΟΜΟ - ΜΙΛΑΝΟ: Πρωινό και αναχώρηση για άλλη μια πολύ όμορφη λίμνη και πόλη της Ελβετίας, το ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Θα φθάσουμε νωρίς το μεσημέρι και θα έχουμε χρόνο για μικρή περιήγηση και αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, προαιρετική ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ, για να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη και τη λίμνη του ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται το ίδιο ενδιαφέρουσα καθώς διασχίζουμε τη βόρειο Ιταλία, για τη λίμνη και την πόλη του ΚΟΜΟ. Μια πόλη στην επαρχία της Λομβαρδίας, στη βόρειο Ιταλία, 45 χλμ. βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της λίμνης Κόμο, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στην πόλη των εκθέσεων και της μόδας, το ΜΙΛΑΝΟ για να περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης και να γνωρίσουμε την ονομαστή ΣΚΑΛΑ του ΜΙΛΑΝΟΥ και το ΝΤΟΥΟΜΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ: Πολύ νωρίς το πρωί, "γεμάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά" κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑΣ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο, απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση της 3ης ημέρας να γίνει και στην πόλη της ΛΩΖΑΝΗΣ.

From / per person

Booking
Total:
695,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr