ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΑΝΔΟΡΑ)

Αθήνα Αθήνα
Duration: 10 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Αθήνα
Tour size: 50
To: Αθήνα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΑΝΔΟΡΑ) ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΑΙΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ - ΤΖΙΡΟΝΑ - ΑΒΙΝΙΟΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12 & 19/8, 2, 21 & 28/9, 12 & 26/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 10 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΑΝΔΟΡΑ)

ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΑΙΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ - ΤΖΙΡΟΝΑ - ΑΒΙΝΙΟΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12 & 19/8, 2, 21 & 28/9, 12 & 26/10.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 10 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
790€ 710€ 1075€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
  • *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup., 4*.
  • *Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ης μέρας (7 πρωινά, 6 δείπνα).
  • *Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • *Τοπικός ξεναγός στη Βαρκελώνη.
  • *Αρχηγός - συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
  • *Φόροι ξενοδοχείων και check points: € 30/άτομο.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ):

 

 

 

  • *4κλινη εξωτερική: 35€.
  • *3κλινη εξωτερική: 65€.
  • *3κλινη εσωτερική: 45€.
  • *2κλινη εξωτερική: 85€.
  • *2κλινη εσωτερική: 65€.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΡΜΑ Ή ΠΙΑΤΣΕΝΤΣΑ: 'Αφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη το βράδυ στην περιοχή της Πάρμας ή της Πιατσέντσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΜΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για το πριγκιπάτο του Μονακό με τα περίφημα ανάκτορα και το Ωκεανογραφικό μουσείο. Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας, η Νίκαια, ένα από τα πασίγνωστα θέρετρα παγκοσμίως, χτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου Ανζ. Κατά την περιήγηση μας θα δούμε τους κήπους του Αλβέρτου Α', το Ηρώο, την παλιά πόλη, την πλατεία Μασενά και την παραλιακή λεωφόρο. Συνεχίζουμε για τη Μασσαλία, το μεγαλύτερο λιμάνι της νότιας Γαλλίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΑΙΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα της Προβηγκίας με τα δίδυμα κάστρα-φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ, που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αιξ αν Προβάνς, την ομορφότερη πόλη της Προβηγκίας και μία από τις ωραιότερες της Γαλλίας, όπου θα δούμε έναν από τους παλαιότερους Καθεδρικούς ναούς, την πλατεία Δημαρχείου και την Κουρ Μιραμπό με τα πανύψηλα πλατάνια. Συνεχίζουμε για Βαρκελώνη. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Πρωινή ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, κατά τη διάρκεια της οποία θα γνωρίσουμε τη Γοτθική Συνοικία (Barrio Gotico), όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός ναός, την περίφημη εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia), έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, το Ισπανικό Χωριό, μία μικρογραφία χαρακτηριστικής Ισπανικής αρχιτεκτονικής, το Λιμάνι, τη λεωφόρο του Κολόμβου, τη Ράμπλα, το λόφο Μοντζουίκ και το Ολυμπιακό Χωριό, όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1992. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε πανοραμικά την πόλη από το λόφο Ντιμπιντάμπο ή να επισκεφθείτε το πάρκο Γκουέλ, έργο και αυτό του Γκαουντί. Δείπνο και προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ): Ημέρα ελεύθερη για περιπάτους και επισκέψεις, όπως στη La Rambla, το δρόμο που χωρίζεται πρακτικά σε πέντε τμήματα, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο Πικάσο. Η ιδιοφυία του καλλιτέχνη τονίζεται σε αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει περίπου 3500 έργα του και πρέπει να τα δει κανείς προκειμένου να κατανοήσει τη μετέπειτα εξέλιξη του. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρας. Αυτόνομη δημοκρατία, βρίσκεται στα γαλλο-ισπανικά σύνορα στα ανατολικά Πυρηναία. Είναι μια δασώδης κοιλάδα που διαρρέεται από τον ποταμό Βαλίρα. Οι περίπου 20.000 κάτοικοι της κατανέμονται σε 6 κοινότητες. Πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα λα Βιέχα και η έκταση της είναι 452 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής και διασχίζοντας τμήμα των Πυρηναίων, θα φθάσουμε στην Πόλη της Ανδόρας. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γνωριμία με την πάντα ενδιαφέρουσα αγορά του κρατιδίου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΤΖΙΡΟΝΑ - ΑΒΙΝΙΟΝ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για Τζιρόνα, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό και την Εβραϊκή περιοχή. Επόμενος σταθμός μας η παπική έδρα του μεσαίωνα Αβινιόν και συνεχίζουμε για τη Μασσαλία. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΠΑΡΜΑ Ή ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Πολύ νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να διασχίσουμε τις όμορφες ακτές της νότιας Γαλλίας για να φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της Πάρμα ή της Μπολόνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΜΑ Ή ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ: Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

10Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

From / per person

Booking
Total:
790,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
06:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr