ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Χαλκίδα Χαλκίδα
Duration: 6 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Χαλκίδα
Tour size: 50
To: Χαλκίδα
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Λεωφορείο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: κάθε Σάββατο (Ιούλιος - Αύγουστος '19), 7 & 21/9, 5 & 19/10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: κάθε Σάββατο (Ιούλιος - Αύγουστος '19), 7 & 21/9, 5 & 19/10.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
315€ 460€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.
  • *Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη.
  • *2 πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
  • *3 πρωινά και 3 γεύματα ή δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
  • *Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.
  • *Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • *Φόροι διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • *Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • *Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΞΑΝΘΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ή ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ετίας) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ): Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρω του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο με τις παραδοσιακές βίλλες. Γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στην πόλη. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρόταση μας, για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με φαγητό, μουσική, ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Γνωριμία - ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, την περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει τοπία μοναδικά. Γεύμα και ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Τελευταία ημέρα στην ΠΟΛΗ με ορισμένα ακόμη σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, για να ακολουθήσει ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης, με έξι μιναρέδες, που δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ και η ξενάγηση μας τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Αναχώρηση για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα των ΚΗΠΩΝ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν και στην πόλη της Καβάλας.

From / per person

Booking
Total:
315,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
00:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr