ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 5 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ ΔΩΡΟ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΙΕΣΤΑΣ ΣΕ ΜΑΛΤΕΖΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ!! ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 7, 14, 21 & 28/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

ΔΩΡΟ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΙΕΣΤΑΣ ΣΕ ΜΑΛΤΕΖΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 7, 14, 21 & 28/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
 
σε Δίκλινο σε Μονόκλινο

Παιδί έως 12 ετών

σε δωμάτιο με 2 ενήλικες

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων,

φόροι πόλεων, check point, parking  

Alexandra Hotel 3* sup 539€ 719€  439€  150€
Golden Tulip Vivaldi 4* sup  649€ 869€  549€  150€ 
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Στη συνέχεια, θα υπάρξει προσαύξηση 30€/άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μάλτα - Αθήνα με AEGEAN AIRLINES.
  • *Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο της Μάλτας.
  • *4 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3* sup, 4* sup.
  • *Ξενάγηση στη Βαλέτα.
  • *Εκδρομή σε Μόστα, Μεδίνα, Ραμπάτ, Τα 'Αλι. 
  • *Ξενάγηση στις Τρεις Πόλεις (Σέγκλεα, Κοσπίκουα, Βιτοριόζα) και στο εντυπωσιακό ψαροχώρι Μάρσασλοκ.
  • *Παρακολούθηση παραδοσιακής φιέστας σε Μαλτέζικο χωριό με φαντασμαγορικό show βεγγαλικών.
  • *Ελληνόφωνος αρχηγός - ξεναγός.
  • *Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • *Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: € 150.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.
  • *Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά.
  •  *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Μάλτα. 'Αφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του νησιού Βαλέττα. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, διότι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Παλιά Πόλη απαγορεύεται. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Πόλη επιβλητική, χτισμένη από τους κορυφαίους μηχανικούς της εποχής για τους Ιωαννίτες Ιππότες το 1566, βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO από το 1980. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε πανοραμικά τα δύο φυσικά λιμάνια της Μάλτας και τις τρεις ιστορικές πόλεις που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και του 1942. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΛΤΑ - ΜΟΣΤΑ - ΤΑ ΑΛΙ - ΡΑΜΠΑΤ - ΜΕΔΙΝΑ/ΜΑΛΤΕΖΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ SHOW ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ: Πρωινή ξενάγηση στο κέντρο του νησιού. Στη Μόστα θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό με το μεγαλύτερο τρούλο στο νησί. Συνεχίζουμε για το Εθνικό Πάρκο Τα 'Αλι, όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο εργοστάσιο παραγωγής φυσητού γυαλιού, καθώς και το εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο λόφο του Ραμπάτ για την επίσκεψη μας στη "Σιωπηλή Πόλη" Μεδίνα (Mdina), που είναι οχυρωμένη σε απόρθητο κάστρο και είχε διατελέσει κατά το μεσαίωνα πρωτεύουσα του νησιού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε σε ένα από τα γραφικά χωριά της Μάλτας, για να παρακολουθήσουμε παραδοσιακή φιέστα, αφιερωμένη στον πολιούχο 'Αγιο. Οι ντόπιοι ντύνονται με παραδοσιακές στολές και η βραδιά κλείνει με φαντασμαγορικό show βεγγαλικών! Πρόκειται για μια ιδιαίτερη γιορτή με ρίζες από την εποχή που ζούσαν οι Ιωαννίτες Ιππότες στο νησί.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΛΤΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΚΟΖΟ: 50€/ΕΝΗΛΙΚΑΣ, 25€/ΠΑΙΔΙ): Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Μάλτας, το μαγευτικό Γκόζο. Μεταφορά στο πορθμείο και επιβίβαση στο Ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν σίγουρα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψη σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφθούμε την Γκαντίγια (Ggantija) με τα μοναδικά ευρήματα από τη Νεολιθική εποχή, την πρωτεύουσα του Γκόζο Βικτώρια με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, απ΄ όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος, το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι (Xlendi), όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΛΤΑ - ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΜΑΡΣΑΣΛΟΚ: Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τις "Τρεις Πόλεις", την Κοσπίκουα, τη Βιτοριόζα και τη Σέγκλια, έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά τη μεγάλη πολιορκία του 1565. Από τις επάλξεις τους θα απολαύσουμε τη μαγική θέα της Βαλέττας και θα περιπλανηθούμε στα μεσαιωνικά στενά, με τα κτίρια της Ιεράς Εξέτασης, των μοναστηριών, την πλατεία των εκτελέσεων, το σπίτι του δήμιου κ.λ.π. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παραθαλάσσιο στολίδι της Μάλτας με τις πολύχρωμες βάρκες, το ψαροχώρι Μάρσασλοκ. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΛΤΑ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό ελεύθερο για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικους Όρους Συμμετοχής.

From / per person

Booking
Total:
539,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

info@palirriatours.gr