ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 11 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΟΣΛΟ - ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΟΓΚΝΕΦΙΟΡΔ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΕΛΣΙΝΚΙ - (ΤΑΛΙΝ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12, 19 & 27/8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 11 & 12 ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΟΣΛΟ - ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΟΓΚΝΕΦΙΟΡΔ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΕΛΣΙΝΚΙ - (ΤΑΛΙΝ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12, 19 & 27/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 11 & 12 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις 27/8 12 & 19/8
Ημέρες 11 12
σε Δίκλινο 1650€ 1750€
3ο άτομο έως 12 ετών 1455€ 1555€
σε Μονόκλινο 2350€ 2450€
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 350€
Επιβάρυνση από Θεσ/κη: 70€ και από άλλες πόλεις 140€ με την Aegean (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES. 
  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με FINNAIR. 
  • *8 ή 9 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*. 
  • *2 διανυκτερεύσεις στα κρουαζιερόπλοια της TALLINKSILJA & DFDS Seaways σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες.
  • *Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά στα ξενοδοχεία και στα πλοία.
  • *1 δείπνο εν πλω κατά τη διαδρομή Κοπεγχάγη - Όσλο στο πλοίο της DFDS. 
  • *1 δείπνο εν πλω κατά τη διαδρομή Στοκχόλμη - Ελσίνκι στο πλοίο της SILJA LINES. 
  • *Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές βάσει προγράμματος. 
  • *Εισιτήριο τρένου FLAM RAILWAY για τη διαδρομή ΦΛΑΜ - ΜΥΡΝΤΑΛ - GEILO.
  • *Δίωρη κρουαζιέρα στο μεγαλύτερο φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορδ (Γκουντβάγκεν - Φλαμ).
  • *Αχθοφορικά μιας αποσκευής/άτομο στα πλοία DFDS & TALLINKSILJA.
  • *Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • *Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • *Είσοδοι σε μουσεία και χώρους επισκέψεων.
  • *Έξοδα πλοιαρίων, τελεφερίκ κ.λ.π.
  • *Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ:

  • *4κλινη εξωτερική: 40€.
  • *3κλινη εξωτερική: 50€.
  • *2κλινη εξωτερική: 80€.

 

TRAVEL TIPS:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES. 
  • *Εσωτερική πτήση ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, αποφεύγοντας το κουραστικό οδικό τμήμα των δυο χωρών.
  • *Διαμονή στις πανάκριβες πρωτεύουσες και όχι σε πάμφθηνες Νορβηγικές κωμοπόλεις.
  • *2 διανυκτερεύσεις στο πανέμορφο και πανάκριβο Μπέργκεν. 
  • *2 διανυκτερεύσεις σε κάθε μία από τις πανέμορφες και πανάκριβες πρωτεύουσες ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ. 
  • *2 διανυκτερεύσεις σε υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια με πλούσιο μπουφέ και πανέμορφες διαδρομές στο φιόρδ του Όσλο και στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης. 
  • *Δίωρη κρουαζιέρα στο μεγαλύτερο φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορδ.
  • *Μ;iα από τις ομορφότερες διαδρομές τρένου στον κόσμο: Γκέιλο-Φλαμ.

 

Πτήσεις
Αθήνα Κοπεγχάγη Α3 750 08.20 10.40
Ελσίνκι Αθήνα Α3 765 13.15 16.50
Μπέργκεν Στοκχόλμη ΑΥ 804 11.20 12.40

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κοπεγχάγη με AEGEAN. 'Αφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το εντυπωσιακό Δημαρχείο, το παλάτι Αμαλίενμποργκ, την Όπερα, το άγαλμα του βασιλιά Φρειδερίκου Ε΄, το σπίτι όπου έζησε ο μεγάλος παραμυθάς Χανς Κρίστιαν 'Αντερσεν κ.ά. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μουσείο κεχριμπαριού, με υπέροχα εκθέματα από το "Χρυσάφι του Βορρά". Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το διάσημο θεματικό πάρκο Τίβολι (έξοδα ατομικά).

2Η ΗΜΕΡΑ, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ/ΚΑΣΤΡΑ: Ελεύθερη μέρα για να περπατήσετε στον περίφημο πεζόδρομο Στρόγκετ (Stroget), από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο ή ένα από τα περίεργα αξιοθέατα της πόλης, την αυτόνομη κοινότητα Christiania. Επίσης, σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) να επισκεφθείτε το Κάστρο Κρόνμποργκ του 15ου αιώνα, που παραμένει άθικτο και έγινε γνωστό, καθώς ο Σαίξπηρ τοποθέτησε εκεί την πλοκή του 'Αμλετ. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Χέλσινγκορ, περίπου 45 χιλιόμετρα από την Κοπεγχάγη. Περιήγηση στη μικρή παλιά πόλη και συνεχίζουμε προς το αναγεννησιακό παλάτι Φρεντερίκσμποργκ (Frederiksborg), το μεγαλύτερο της Σκανδιναβίας, που στεγάζει το Εθνικό Μουσείο της Δανίας. Επιστροφή στην Κοπεγχάγη. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΟΠΕΓΧΗΓΗ - ΟΣΛΟ (ΕΝ ΠΛΩ): Πρωινό ελεύθερο. Το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο της ναυτιλιακής εταιρείας DFDS Seaways με προορισμό το Όσλο. Με ένα πλούσιο μπουφέ δείπνο και τις ανέσεις του κρουαζιερόπλοιου, θα πλεύσουμε προς την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. Διανυκτέρευση εν πλω.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΟΣΛΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Πρόγευμα στο πλοίο και αποβίβαση στο Όσλο. Κατά την πρωινή μας περιήγηση θα δούμε το Κοινοβούλιο, το νεοκλασικού ρυθμού Παλάτι, το μοντέρνο Δημαρχείο, το γοτθικό Καθεδρικό ναό, την πανέμορφη Όπερα, το πάρκο Φρόγκνερ με τα περίφημα γλυπτά του Βίγκελαντ από γρανίτη και σφυρηλατημένο σίδερο, καθώς και το πολύ σημαντικό στο είδος του μουσείο με πλοία των Βίκινγκς. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΟΣΛΟ - ΜΠΕΡΓΚΕΝ: Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Μπέργκεν, ακολουθώντας μια από τις πιο γραφικές διαδρομές παγκοσμίως. Από το σιδηροδρομικό σταθμό του Geilo θα φθάσουμε στο μοναχικό βουνό Μύρνταλ. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό σιδηρόδρομο του Flam, που θα μας οδηγήσει σε ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορδ, για την υπέροχη δίωρη κρουαζιέρα μας. 'Αφιξη στο Γκουτβάνγκεν και με το πούλμαν συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό, το Μπέργκεν. 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΕΡΓΚΕΝ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ: Πρωινή περιήγηση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας. Θα γνωρίσουμε την παλιά πόλη Bryggen με τα περίεργης κλίσης και με έντονα χρώματα κτίρια, θα επισκεφθούμε την πολύβουη ψαραγορά του Μπέργκεν και τέλος, με το παραδοσιακό τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) θα ανεβούμε στην περιοχή "Παράδεισος" για μια πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΤΟΚΧΛΟΜΗ/ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής πρωτεύουσα της Σουηδίας, τη Στοκχόλμη, που είναι χτισμένη πάνω σε δεκάδες νησάκια. 'Αφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το μουσείο Βάσα (έξοδα ατομικά) και θα θαυμάσουμε την παλιά πόλη με το Ανάκτορο, το Κοινοβούλιο και τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό. Ακολουθεί το μουσείο Νόμπελ, αφιερωμένο στο ομώνυμο βραβείο και τον εμπνευστή του 'Αλφρεντ Νόμπελ (έξοδα ατομικά). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείτε το τεράστιο υπαίθριο μουσείο Σκάνσεν με το ζωολογικό του κήπο (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΝΤΡΟΤΝΙΝΓΚΧΟΛΜ: Πρωινή αναχώρηση για το μπαρόκ ανάκτορο Ντρότνινγκχολμ (Drottningholm), πάνω στη λίμνη Μέλαρεν (Mälaren), σημερινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Μπορείτε να επισκεφθείτε το παλάτι ή να απολαύσετε έναν καφέ με θέα την πανέμορφη λίμνη. Στη συνέχεια θα δούμε το Δημαρχείο της Στοκχόλμης, το Εθνικό Σύμβολο της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΝ ΠΛΩ): Πρωινό ελεύθερο. Το μεσημέρι επιβιβαζόμαστε στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Tallink-Silja με προορισμό το Ελσίνκι. Διανυκτέρευση εν πλω.

10Η ΗΜΕΡΑ, ΕΛΣΙΝΚΙ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: Πρόγευμα, αποβίβαση και περιήγηση στο Ελσίνκι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την κεντρική πλατεία της Γερουσίας, τον ορθόδοξο ναό Ουσπένσκι, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εθνική Βιβλιοθήκη, τον εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής Σιδηροδρομικό Σταθμό, τη Βουλή, το Εθνικό Μουσείο, το πάρκο Σιμπέλιους και θα περιδιαβούμε στις παραδοσιακές υπαίθριες αγορές της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για όσους επιθυμούν, εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει, προαιρετική εκδρομή και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Ταλίν (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο Ελσίνκι. Διανυκτέρευση.

11Η ΗΜΕΡΑ, ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΘΗΝΑ: Χρόνος ελεύθερος το πρωί, μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση μας για την Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Η διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο συνεπάγεται και μονόκλινη καμπίνα.
  • *Το δωδεκαήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα στην Κοπεγχάγη.
  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
From / per person

Booking
Total:
1 650,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr