ΜΠΑΛΙ - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 11 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΜΠΑΛΙ - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΠΑΛΙ (ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ - ΟΥΜΠΟΥΝΤ) - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 15, 22 & 29/8, 5 & 12/9, 5 & 26/10, 9 & 23/11, 7/12. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 11 ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΠΑΛΙ - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΜΠΑΛΙ (ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ - ΟΥΜΠΟΥΝΤ) - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 15, 22 & 29/8, 5 & 12/9, 5 & 26/10, 9 & 23/11, 7/12.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 11 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις σε Δίκλινο σε Μονόκλινο
5 & 12/9 1680€ 2280€
15, 22 & 29/8 1710€ 2350€
8/8 1780€ 2455€
5 & 26/10, 9 & 23/11, 7/12 1790€ 2410€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing και με αποσκευή 20 κιλών.
  • *Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.
  • *Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στο Μπαλί (2 διανυκτερεύσεις στη Γιογκιακάρτα, 2 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα και 3 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ).
  • *Διαμονή στη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχείο 4* (1 διανυκτέρευση).
  • *Πρωινά εντός των ξενοδοχείων.
  • *Μεταφορές, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (1 αγγλόφωνη ξενάγηση στη Γιογκιακάρτα, 1 ελληνόφωνη εκδρομή στο Μπαλί και 1 αγγλόφωνη ξενάγηση στη Σιγκαπούρη).
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • *Η εκδρομή αυτή είναι οργανωμένη (όχι ομαδική), με κοινές υπηρεσίες εδάφους, χωρίς συνοδό από Αθήνα. Στο αεροδρόμιο του Μπαλί θα σας περιμένει συνεργάτης του γραφείου μας για να σας εξυπηρετήσει στις μεταφορές και την ξενάγησή σας, αλλά και για να σας συμβουλέψει και να επιλύσει κάθε σας απορία.
  • *Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο είναι τα οικονομικότερα. Μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση με επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ακόμα και κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.
  • *Προτεινόμενα ξενοδοχεία 5* στο Μπαλί και 4* στη Σιγκαπούρη: Yogyakarta Grand Aston Hotel, Nusa Dua Inaya Putri Bali Hotel, Visesa Ubud Hotel, Elizabeth Hotel Singapore. Για την Πασχαλινή περίοδο στη Νούσα Ντούα το ξενοδοχείο θα είναι το Westin Hotel 5*.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΛΙ: Πτήση για το Μπαλί με ενδιάμεση στάση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΑΛΙ - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ: 'Αφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί και ανταπόκριση πτήσης προς Γιογκιακάρτα - τη "Φλωρεντία της Ινδονησίας". 'Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΜΠΟΡΟΜΠΟΥΝΤΟΥΡ - ΜΕΝΤΟΥΤ, ΠΑΟΥΟΝ - ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ: Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Σουλτάνου Κράτον, καθώς και το Κάστρο του Νερού. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το μεγαλύτερο βουδιστικό ναό του κόσμου, τον εκπληκτικό Μπορομπουντούρ με τα 504 αγάλματα του Βούδα. Πρόκειται για μία συμπαγή μάζα, για την κατασκευή της οποίας χρειάστηκαν 700.000 κυβικά πέτρας. Η UNESCO ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για να τον αναστηλώσει και να το συντηρήσει. Αφού επισκεφθούμε και τους μικρότερους ναούς Μεντούτ (Mendut) και Παουόν (Pawon), επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΓΙΟΓΚΙΑΚΑΡΤΑ, ΠΡΑΜΠΑΝΑΝ - ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ: Πρωινή αναχώρηση για το ναό Πραμπανάν, τον πιο όμορφο ίσως ινδουιστικό ναό της Ινδονησίας, που βρίσκεται μισή ώρα μακριά από την πόλη. Μετά την επίσκεψη μας συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση μας προς το Μπαλί. Φθάνοντας στο Μπαλί θα λάβετε από τον τοπικό σας ξεναγό τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό αυτό νησί, κατά τη διάρκεια της μετάβασης σας στην παραλία της Νούσα Ντούα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και απόλαυση των παροχών της μονάδας σας.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερη μέρα για ξεκούραση και θαλάσσιες δραστηριότητες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ και χαλάρωση στο μαγευτικό τοπίο της περιοχής!

6Η ΗΜΕΡΑ, ΝΟΥΣΑ ΝΤΟΥΑ - ΟΥΜΠΟΥΝΤ: Προαιρετική εκδρομή για ψώνια στην Κούτα και ηλιοβασίλεμα στο ναό Τάνα Λοτ. Πρωινή αναχώρηση για Ούμπουντ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την τουριστική πρωτεύουσα του νησιού, την Κούτα, με τα άφθονα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο, καθώς και τη μεγάλη παραλία - πόλο έλξης για τους απανταχού σέρφερς. Το απόγευμα θα θαυμάσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ, ο οποίος είναι χτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό. Το τοπίο με τον ωκεανό να "χτυπάει" το βράχο, τον ήλιο να παίρνει τη θέση του στο βάθος του ορίζοντα και τις αποχρώσεις του κόκκινου να γεμίζουν το σύμπαν, είναι ό,τι καλύτερο για τις φωτογραφίες σας!

7Η ΗΜΕΡΑ, ΟΥΜΠΟΥΝΤ, ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ "Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΤΑΜΑΝΙ", ΧΟΡΟΙ ΜΠΑΡΟΝΓΚ: Η σημερινή μας εκδρομή ξεκινάει με τους παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ, που μας "λένε" ιστορίες από το αρχαίο έπος Ραμαγιάνα. Απολαύστε την ομορφιά αυτού του χορού και την επιδεξιότητα των χορευτών στην πρώτη μας στάση και μάθετε για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό. Ακολουθεί επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, για να δείτε από κοντά την τέχνη της ξυλογλυπτικής και πιθανόν να αγοράσετε κάποιο ξυλόγλυπτο στην πηγή του. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή Κινταμάνι με τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο (1.730 μέτρα). Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Τελευταία μας επίσκεψη θα είναι στο Tampaksiring, για να προμηθευτείτε και εσείς το αγίασμα του - η κατά τους ντόπιους "πηγή νεότητας"!

8Η ΗΜΕΡΑ, ΟΥΜΠΟΥΝΤ...Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: Ξεκουραστείτε ή δραστηριοποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο στο "ποιητικό" τμήμα του νησιού, το Ούμπουντ. Ξεκινήστε με μία βόλτα στο δάσος των μαϊμούδων. Συνεχίστε με μία βόλτα με ελέφαντες. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με ένα μοναδικό ράφτινγκ στον κοντινό ποταμό Αγιούνγκ και χαλαρώστε με ένα μασάζ σε ένα από τα πολυάριθμα spa της περιοχής.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΟΥΜΠΟΥΝΤ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ και πτήση για Σιγκαπούρη. Απογευματινή επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι 'Αβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Στον ελεύθερο σας χρόνο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου - και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι.

10Η ΗΜΕΡΑ, ΟΥΜΠΟΥΝΤ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ και πτήση για Σιγκαπούρη. Απογευματινή επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι 'Aβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Στον ελεύθερό σας χρόνο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου - και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι. Check Out θα γίνει την 10η μέρα το μεσημέρι. Βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

11Η ΗΜΕΡΑ: 'Αφιξη στην Αθήνα. 

From / per person

Booking
Total:
1 680,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
07:30:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr