ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Ελευθέριος Βενιζέλος Ελευθέριος Βενιζέλος
Duration: 7 Days
Scale: 1 - 50 people
From: Ελευθέριος Βενιζέλος
Tour size: 50
To: Ελευθέριος Βενιζέλος
Categories: Tours
Languages:
Transportations: Αεροπλάνο
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ ΑΝΣΥ & ΙΒΟΥΑΡ ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΑΠΕΝΤΣΕΛ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ - ΑΝΣΥ - ΙΒΟΥΑΡ - ΓΚΡΥΓΙΕΡ - ΜΟΝΤΡΕ - ΓΕΝΕΥΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17, 24 & 31/8.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ ΑΝΣΥ & ΙΒΟΥΑΡ

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΑΠΕΝΤΣΕΛ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ - ΑΝΣΥ - ΙΒΟΥΑΡ - ΓΚΡΥΓΙΕΡ - ΜΟΝΤΡΕ - ΓΕΝΕΥΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10, 17, 24 & 31/8.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 7 ΗΜΕΡΕΣ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχωρήσεις 10, 17, 24 & 31/8 
Ημέρες
σε Δίκλινο 945€ 
3ο άτομο έως 12 ετών 745€ 
σε Μονόκλινο 1345€ 
Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: 200€ 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με SWISS.
  • *3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4* στη Ζυρίχη.  
  • *2 ή 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* στη Λωζάννη.  
  • *Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. 
  • *Γεύμα με παραδοσιακό φοντύ ή ρακλέτ στην Γκρυγιέρ - Προσφορά του Γραφείου μας.
  • *Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με κλιματιζόμενο πούλμαν. 
  • *Αρχηγός - συνοδός. 
  • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών. 
  • *Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων (€ 200).
  • *Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • *Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα.
  • *Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κ.λ.π. 

 

Πτήσεις
Αθήνα Ζυρίχη LX 1843 06.30 08.20
Ζυρίχη Αθήνα LX 1842 21.10 00.45

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΖΥΡΙΧΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με SWISS για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τους φαντασμαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Επιστροφή και ξενάγηση στη Ζυρίχη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους της παλιάς πόλης, θα δούμε την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ και άλλα αξιοθέατα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* sup. στη συνοικία Oerlikon. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ: Πρωινή αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. 'Αφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό της κέντρο με το παλιό Δημαρχείο, τη χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού κ.ά. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΖΥΡΙΧΗ - ΑΠΕΝΤΣΕΛ - ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΖΥΡΙΧΗ: Πρωινή αναχώρηση για το πανέμορφο 'Απεντσελ, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Σε αυτό το αλπικό χωριό ισχύει εδώ και περίπου 700 χρόνια η άμεση δημοκρατία - μια φορά τον χρόνο συγκαλείται γενική συνέλευση στην κεντρική πλατεία με υποχρεωτική συμμετοχή όλων των πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, οι οποίοι αποφασίζουν για τα θέματα τους με ανάταση των χεριών και οι αποφάσεις τους είναι δεσμευτικές για όλους! Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια, θα δούμε το Δημαρχείο, την ενοριακή εκκλησία και άλλα όμορφα κτίρια διακοσμημένα εξωτερικά με τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε για το Σαιντ Γκάλεν, μία ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας και πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού. Το κύριο αξιοθέατο της πόλης αυτής και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1983, είναι η Μονή των Βενεδικτίνων, στη φημισμένη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΖΥΡΙΧΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ: Σήμερα θα επισκεφθούμε το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουμε για τη ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, την "πόλη των κρηνών", που είναι χτισμένη σε μια καμπή του ποταμού 'Ααρ. Κατά την περιήγηση μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Αναχώρηση για τη Λωζάνη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4*. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΑΝΣΥ - ΙΒΟΥΑΡ (ΓΑΛΛΙΑ) - ΛΩΖΑΝΗ: Πρωινή αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Γενεύη, όπου θα δούμε κτίρια Διεθνών Οργανισμών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από τη λίμνη Λεμάν και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Συνεχίζουμε για μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Γαλλίας, το "διαμάντι των γαλλικών 'Αλπεων", την άγνωστη στο ευρύ κοινό, αλλά μαγευτική πόλη Ανσύ (Annecy). Η παλιά συνοικία του Ανσύ είναι ένα απίστευτα όμορφο μέρος, με τα κανάλια να τη διασχίζουν από τη μία άκρη ως την άλλη, δικαιώνοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό της ως "Βενετία των 'Αλπεων". Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε άλλο ένα παραδεισένιο χωριό της Γαλλίας, το παραλίμνιο Ιβουάρ (Yvoire), που μοιάζει σαν να έχει "παγώσει" στο 14ο αιώνα, καθώς διατηρεί ανέπαφη την πολιτιστική του ταυτότητα, γεγονός που θα διαπιστώσουμε κι εμείς περπατώντας στα καλντερίμια του και χαζεύοντας τα πανέμορφα πέτρινα αρχοντικά με τους ολάνθιστους κήπους. Επιστροφή στη Λωζάνη. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΛΩΖΑΝΗ - ΓΚΡΥΓΙΕΡ - ΜΠΡΟΚ/ΜΟΥΣΕΙΟ NESTLE - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΗ: Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη μικροσκοπική και κουκλίστικη Γκρυγιέρ, στην οποία δεσπόζει το επιβλητικό της κάστρο. Η Γκρυγιέρ φημίζεται για τα τυριά της και για τα πολυάριθμα εστιατόρια της, όπου σε ένα από αυτά θα απολαύσουμε παραδοσιακό φοντύ ή ρακλέτ - προσφορά του Γραφείου μας. Συνεχίζουμε για το Μπροκ, όπου θα "χαθούμε" στην απόλαυση της σοκολάτας, αφού πρώτα επισκεφθούμε το μουσείο με την ιστορία της Nestlé. Τέλος, θα περάσουμε από το κοσμοπολίτικο Μοντρέ για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Επιστροφή στη Λωζάνη. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΛΩΖΑΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ: Ελεύθερος χρόνος το πρωί στην κουκλίστικη Λωζάνη. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την πτήση μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 

  • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • *Στην αναχώρηση του Αγίου Πνεύματος (12/6) το πρόγραμμα είναι 6ήμερο και δεν περιλαμβάνει την 6η μέρα.
  • *Στις 24/8 το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.
  • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 
From / per person

Booking
Total:
945,00EUR
It is not available at this moment
Departs at
05:00:00
50 participants left

Need help booking? Talk to us!

+30 22210 27515 info@palirriatours.gr